TURÍS
L'Ajuntament de Turís instal·la dos horts escolars al CEIP Joaquín Muñoz
Per altra banda, també s’estan reformant els lavabos de l’exterior del pati de baix, per tal de fer-los més còmodes i accessibles
REDACCIÓN - 31/03/2021

L'alcalde,EugenioFortaña, i la regidora d'Educació, Isabel Guaita han visitat les diferents actuacions que s'estanduguena terme al CEIPJoaquínMuñoz incloses al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.

Després de més de vint anys des de la seua construcció, en el pavelló coberts'estàsubstituint el sostre i s'està ignifugant l'edifici amb nous materials, la qual cosa implica una millora tècnica considerable que permetrà desenvolupar les activitats amb millors condicions de climatització

Per altra banda, també s'estan reformant els lavabos de l'exterior del pati de baix, per tal de fer-los més còmodes i accessibles.

Amb recursos propis de l'ajuntament s'estan construint dos horts escolars al pati de l'edifici ubicat al costat del pavelló. Així l'alumnat podrà realitzar tota mena d'activitats i tallers relacionats amb el camp d'una manera més pròxima, segura i sense la necessitat d'eixir del recinte escolar. Apropant-lo aestesector tan arrelat a l'economia del nostre poble.