POLÍTICA
Podem consolida la lluita pel canvi climàtic i la despoblació al Camp del Túria amb el nou Consell de Coordinació Intercomarcal
Les funcions executives del Consell s'han dividit en set àrees, quatre de les quals es troben al Camp de Túria
REDACCIÓN - 23/03/2021
Concentració de Podem. EPDA.
Concentració de Podem. EPDA.
Cartel de l
Cartel de l"organizació interna. EPDA.
Podem continua amb el seu procés d'organització interna seguint amb l'estratègia de l'Assemblea Estatal Vistalegre III, per la qual cosa ha constituït el Consell de Coordinació Intercomarcal, principalment en els municipis del Camp de Túria. Així, el partit, dins de 'Comarques de l'Interior', agrupa les comarques del Camp de Túria, El Racó d'Ademuz, Els Serrans, la Plana d'Utiel-Requena, La Foia de Buñol i La Vall de Cofrentes-Ayora. 

Les funcions executives del Consell s'han dividit en set àrees, quatre de les quals es troben al Camp de Túria. Arantxa Torres Macías actuarà com a Enllaç amb el Consell Ciutadà Valencià des de Riba-roja de Túria. D'altra banda, Salvador Bonet, des de Vilamarxant, s'encarregarà de l'Organització i el municipalisme. Pilar Grau (San Antonio de Benagéber) serà l'encarregada de l'àrea de Feminisme. Armando Marco (La Pobla de Vallbona) tindrà les competències de Transició Ecològica i Despoblació. A Llíria, Pepe Marco coordinarà Societat Civil, i a Chiva Cristina Suárez s'encarregarà de Benestar Animal. Finalment, Alberto Fabregat coordinarà l'àrea de Comunicació. 

Des de podem s'ha volgut manifestar el compromís "amb totes i cadascuna de les nostres comarques en la transició ecològica i despoblació", un dels problemes més preocupants en aquestes comarques.