CIUTADANS
Ciutadans critica que Ribó incompleix el pla de desenvolupament de la Marina
Giner demana redissenyar el Pla Estratègic i emplaça a l'alcalde a pagar la part municipal que es deu
REDACCIÓN - 06/03/2021
Fernando Giner
Fernando Giner

El grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha recriminat l'alcalde i president del Consorci València 2007, Joan Ribó, l'incompliment del Pla Estratègic de la Marina,dissenyat per al període 2016-2021, per estar pendent d'execució la gran majoria dels compromisos inclosos en el document i ha exigit explicacions en una pregunta formulada al ple.

"Estem a favor del desenvolupament de la Marina i satisfets de la condonació del deute pel Govern, però l'ajuntament ha de pagar la seua part, encara que l'alcalde Ribó diu que ho farà quan pague el Govern.També s'ha de pagar a l'Autoritat Portuària de València perquè existeixen uns compromisos econòmics, que no poden defugir-se", ha dit Giner. "L'alcalde, Joan Ribó, ha de donar explicacions de les causes de l'incompliment del Pla Estratègic de la Marina, el document de la qual es va fer coneixent el deute amb el Govern", ha incidit.

El portaveu taronja ha instat a Ribó a "donar compte de la situació de tots els objectius i projectes d'aqueix pla, així com quins s'ha complit i quins no"."No ens val una resposta acollint-se al fet que el Govern no condonava el deute perquè molts es podien haver desenvolupat", ha criticat.

Per a concloure,el portaveu de Cs ha censureu la posició de Ribó d'instar l'Autoritat Portuària de València a frenar o modificar diferents projectes, quan els seus compromisos en aqueix pla han quedat per executar quan és també part de la seua responsabilitat.