GANDIA
Adif redueix les vibracions de les vies de tren al seu pas per la barriada de Corea en Gandia
La petició va ser abordada en la Junta de Districte
REDACCIÓN - 04/12/2020
Josep Alandete y José Manuel Prieto
Josep Alandete y José Manuel Prieto

El vicealcalde i regidor d'Urbanisme, Josep Alandete i el president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, han valorat aquest matí els treballs que ha realitzat Adif destinats a reduir les vibracions que es produïen en els habitatges i comerços situats al carrer Perú i adjacents.

Tal com ha explicat el president de la Junta de Districte, Jose Manuel Prieto, la petició va ser abordada en la Junta de Districte el passat any després de rebre les primeres queixes i des d'allà i després de mantenir diverses reunions amb les comunitats de veïns es van començar a prendre mesures per tal de minimitzar el problema.

En primer lloc es van realitzar diversos mesuraments des del departament d'Urbanisme per calcular l'impacte del pas dels trens a l'hora de provocar vibracions en els habitatges.

L'informe va ser remés a Adif amb la qual es van mantenir contactes institucionals dirigits a solucionar el problema. Després d'executar els treballs, s'han realitzat unes segones medicions que han corroborat la disminució de les molèsties.

Josep Alandete va voler destacar que s'ha aconseguit que Adif actue per primera vegada amb un tren esmolador per reduir les vibracions que s'estaven produint. "Era una llarga reivindicació i tenim el compromís d'Adif de seguir controlant les possibles molèsties que es puguen produir per buscar les solucions que siguen possibles.

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto va destacar que des del consistori "seguirem prenent les mesures que siguen necessàries de la mà dels veïns. Nosaltres estem a disposició de la ciutadania i seguirem solucionant problemes com aquest des d'una Junta de Districte de Corea que sempre té assumptes per solucionar".