ALBERIC
El municipi d'Alberic comunica 51 positius per Covid-19 en els últims 14 dies i suma 237 contagis en total
En l'última setmana s'han reduït en un 18% els contagis totals de la Comunitat Valenciana i disminueixen per primera vegada en novembre les defuncions a causa del virus
REDACCIÓN - 29/11/2020
Un profesional sanitario trabaja en la UCI. EFE/Alberto Estévez/Archivo
Un profesional sanitario trabaja en la UCI. EFE/Alberto Estévez/Archivo
Picanya ha registrat 51 contagis per Covid-19 confirmats mitjançant la prova PCR en els últims 14 dies, segons les dades publicades per la Conselleria de Sanitat. No obstant això, el municipi de 10.52 6habitants no ha sumat cap brot en els últims dos dies. En total, són 237 els positius que s'han detectat des de l'inici de la crisi sanitària a Alberic, un dels quals han perdut la vida a causa del virus.

El dijous l'Ajuntament d'Alberic va actualitzar les dades del Covid-19, assenyalant que eren 45 els casos que continuaven actius a la població. "Encara que siguen unes dades un poc millor que la setmana passada, no vol dir que haja passat el perill i per tant, hem de seguir complint amb la normativa", van recordar a les seues xarxes socials. 

Tot açò es produeix en un escenari on comencen a baixar els contagis a la Comunitat Valenciana. Segons les dades oficials, s'ha reduït en un 18% la detecció de positius per part de les autoritats sanitàries, i han baixat també altres indicadors, com poden ser els ingressats als hospitals i les defuncions per Covid-19. Ahir la Conselleria de Sanitat va comunicar un total de 1.201 casos, la majoria d'ells localitzats a València, i 16 nous brots.