ALBALAT DELS TARONGERS
El Trail d'Albalat es consolida com a referent esportiu
L’alcaldessa ha donat les gràcies als colaboradors i participants i ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de la prova
MAITE PLAZAS - 27/02/2020
Pòdium de locals. EPDA
Pòdium de locals. EPDA
La cinquena edició del Trail ADT Albalat dels Tarongers que va tindre lloc el passat 23 de febrer ha sigut un èxit. Maite Pérez, alcaldessa d'Albalat i participant a la cursa, ha declarat que la participació este any ha sigut superior a l'esperada i l'experiència, "molt positiva". Centenars de corredors de la zona i també d'altres províncies s'han donat cita al municipi per participar en les dues modalitats de la cursa:  el Trail 21K amb una distància de 20 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.000 metres, i el Trail 11K, una carrera per muntanya amb una distància d'11 quilòmetres i un desnivell positiu de 500 metres.

Cal destacar que l'atleta local Lluna Beltrán ha sigut la primera dona en el pòdium local i guanyadora absoluta de la modalitat d'11 kilòmetres.
Durant la cursa no es va produir cap incidència a excepció d'una caiguda. 

L'alcaldessa ha donat les gràcies als colaboradors i participants i ha mostrat la seua satisfacció per l'èxit de la prova. "Només puc agraïr la tasca que desenvolupen els col·laboradors, que de forma dessinteresada fan que tot açò siga possible", valora. 

Maite Pérez ha comentat que en les pròximes setmanes començaran a preparar la següent edició d'esta competició que ja està consolidada en el calendari de curses de muntanya dels amants de l'atletisme de risc.