ALBALAT DELS TARONGERS
Divalterra estudia la possibilitat de situar una base de brigades forestals a Albalat dels Tarongers
Simón ha comunicat a l'alcaldessa les condicions que ha de reunir les instal·lacions municipals que acullen el servei
REDACCIÓ - 10/03/2018
L
L"alcaldessa d"Albalat dels Tarongers, Maite Pérez, amb el gerent de Divalterra, Xavier Simón, i el director d"àrea de Gestió Forestal i del Mitjà Rural de l"empresa pública, Manuel Carot. EPDA
El gerent de Divalterra, Xavier Simón, juntament amb el director d'àrea de Gestió Forestal i del Mitjà Rural de l'empresa pública, Manuel Carot, s'ha desplaçat aquest matí a Albalat dels Tarongers per a mantindre una reunió de treball amb l'alcaldessa, Maite Pérez.

La trobada ha servit perquè el gerent comunique a l'alcaldessa que segons l'estudi elaborat per la Universitat Politècnica de València per a la reubicació de les bases de les brigades forestals de la Diputació, Albalat dels Tarongers és un dels municipis que podrien acollir una brigada a curt termini.

Així, Xavier Simón i Manuel Carot han exposat a l'alcaldessa les condicions que ha de complir la base, les quals seran d'obligat compliment per a tots els municipis que compten amb alguna brigada deDivalterra.

Simón ha destacat que "per primera vegada, l'empresa pública de laDiputacióde València ha encarregat un estudi a un organisme extern del prestigi de la Universitat Politècnica de València, que analitza la ubicació ideal de les bases en emplaçaments estratègics mitjançant criteris objectius i on l'entorn natural més ho necessite".

Per la seua banda, l'alcaldessa Maite Pérez, ha mostrat la seua satisfacció per la labor de gestió de la massa forestal que realitzen les brigades forestals, "que ja coneixem perquè han treballat en el nostre terme municipal" i ha valorat "molt positivament" la possibilitat d'acollir una brigada "ja que aquesta zona de la SerraCalderonahavia estat molt abandonada en temps passats" i ha incidit que "el fet de reforçar la prevenció d'incendis en aquest emplaçament demostra la sensibilitat de la nova Diputació de València amb les necessitats reals del patrimoni natural del nostre territori".