ALBALAT DELS TARONGERS
La Puríssima dóna pas a l'hivern en Albalat dels Tarongers
El municipi celebra la festivitat en honor a la seua patrona amb teatre, música, calderes i actes religiosos del 7 al 17 de desembre
M. MARTÍNEZ - 04/12/2017

Arriba desembre i el municipi d'Albalat dels Tarongers es vestix de gala per celebrar la festivitat en honor a la seua patrona, la Puríssima Concepció. Música, teatre, calderes i els tradicionals actes religiosos centren el programa festiu d'enguany que com a plat fort compta enguany amb el musical 'Melodies del Fantasma de l'Òpera'. Una producció del Teatro Flumen de València que omplirà de segur l'auditori de la localitat de La Baronia.

La programació de la festivitat de La Puríssima començarà el dijous 7 de desembre amb l'obra de teatre de titelles 'Animalets del Castell d'Albalat' de la companyia Show Pichi-Picha. L'obra es farà a les 11:30 hores a la ludoteca, i a continuació, es realitzarà el taller per als xiquets 'Fes la teua propia titella'.

El divendres 8 de desembre serà la festa gran d'Albalat dels Tarongers en honor a la seua patrona, La Puríssima. La jornada festiva començarà a les 11:30 hores amb una cercavila que servirà per a anunciar le festivititat de la Inmaculada Concepció. A les 12 hores es durà a terme la missa en honor a la patrona.

I a les 14 hores es repartiran les calderes per a tot el poble. Més de 2.000 racions d'aquest plat típic de les festes valencianes.

Per a concloure, a les 19 hores, es durà a terme la processó en honor a la Inmaculada Concepció. Un dels actes religiosos més esperats d'aquesta festivitat de la localitat d'Albalat dels Tarongers.

I la gran novetat d'enguany és el musical que l'Ajuntament d'Albalat dels Tarongers ha aconseguit traure de la mà del Teatre Flumen de la ciutat de València. Un espectacle teatral basat en un clàssic, la història del Fantasma de l'Opera en forma de musical. L'obra narra les vicissituds de Christine Daaé. Una jove xica que s'uneix al cor de l'òpera i Erik, el fantasma, s'enamora d'ella. La història del Fantasma de l'Òpera a través de les seues reconegudes cançons.

Per últim, i dins de la programació de la festivitat de La Puríssima d'Albalat dels Tarongers, el diumenge 17 de desembre l'agrupació de teatre local, l'Associació Cultural Mestre Moragrega, oferirà una actuació de monòlegs i entremés a l'auditori, a les 18 hores.